Genți pentru Laptop

Top Genți pentru Laptop

Descoperă cum să alegi cea mai bună geantă pentru laptopul tău și descoperă recomandările noastre, consultând topul de mai jos!

Lenovo Armored Gaming II

Lenovo Armored Gaming II

Compabilitate maximă 17.3 inch, rezistent la apă, bretele reglabile, buzunare adiționale

HP Signature Slim Topload

15.6 inch, compartiment pentru telefon, tabletă și accesorii, curea reglabilă, interior căptușit, protecție umăr

Case Logic VNB217

Case Logic VNB217

Compatibilitate 17 inch, suport biberoane, compartimente pixuri și telefon, curea pentur umăr ajustabilă

Port Designs Chicago EVO BP

Compabilitate 15.6 inch, rezistență la umiditate, port USB, antifurt, buzunar tabletă, sistem fixare troller, buzunar accesorii, bretele reglabile

Lenovo Recon Legion

Lenovo Recon Legion

Compatibilitate de 15.6 inch, bretele căptușite și ajustabile, buzunare pentru sticle, 3 compartimente exterioare

Cum alegi cea mai bună geantă pentru laptop?

Înainte de a cumpăra o geantă pentru laptopul tău, ține cont de caracteristicile de mai jos!

Compatibilitatea Maximă

Când alegi o geantă pentru laptop trebuie să ai grijă ca aceasta să fie compatibilă cu diagonala laptopului tău. Așadar, criteriul este foarte important! Cele mai multe modele sunt compatibile cu laptopuri de 13-15.9 inch, fiind urmate de cele de peste 16 inch.

Materialul

Cele mai multe genți sunt fabricate din Poliester și Nylon. Vei mai găsi și modele fabricate din piele ecologică sau alte materiale textile, însă primele menționate sunt de preferat datortiă rezistenței lor la umiditate.

Tipul Genții

În funcție de preferințele tale, vei avea de ales dintre genți de laptop de tip: rucsac, servietă, husă, geantă de poștaș, carcasă sau troler.

Tipul de Închidere

Majoritatea genților pentru laptop se închid cu ajutorul fermoarului. Totuși, dacă ai alte preferințe, vei găsi modele cu clips, capse, clapete și nu numai.

Culoarea

Nu uita să ții cont de gusturile tale și să cumperi o geantă și în funcție de culoarea preferată. Din fericire, pe piață vei găsi o mulțime de modele, pentru toate gusturile!

Funcții

Iată o listă cu cele mai importante specificații pe care noi le recomandăm la o geantă de laptop: protecție pentru spate/umeri, compartimente speciale, rezistență la apă, sisteme de siguranță.

Avantajele unei genți pentru laptop

Indiferent de modelul pe care l-ai ales, trebuie să înțelegi faptul că o geantă de laptop vine cu o serie de avantaje. Cel mai important este dat bineînțeles de confortul oferit în timpul transportului.

În plus, o geantă de calitate oferă protecție la lovituri pentru laptopul tău și deține mai multe compartimente și buzunare, utile pentru depozitarea accesoriilor, agendelor, instrumentelor pentru scris și nu numai.

Cumpără așadar o geantă bună pentru laptopul tău și transportă-l în siguranță!