Căști Gaming

Top Căști de Gaming

Îți dorești cele mai bune căști de gaming? Descoperă topul de mai jos și citește sfaturile de cumpărături! Cumpără doar cele mai bune căști pentru jocuri!

Logitech G733

Logitech G733

Iluminare RGB, căști ultraușoare wireless, microfon, difuzor de 40 mm

Trust GXT 450 BLIZZ RGB

Sunet surround 7.1, microfon, cablu 2 metri, difuzor 40 mm, iluminare LED RGB

Razer Kraken 2019

Impedanta 32 Ohm, microfon, cablu 1.3 metri, 322 grame

Logitech G635 RGB Lightsync

Surround 7.1, iluminare LED, cablu 1.5 telefon sau 2.8 metri PC, difuzor de 50 mm, impedanta 39

Asus ROG Delta

1.5 metri cablu, difuzor 50 mm, iluminare RGB, adaptor USB-C to USB 2.0, pliabile, microfon

Cum să cumperi cele mai bune căști pentru gaming!

Așa cum ți-am promis, îți prezentăm în câteva rânduri principalele caracteristici de care trebuie să ții cont atunci când vrei să cumperi o pereche de căști pentru gaming de înaltă calitate!

Tehnologia

Căștile de gaming pot fi de două feluri: cu fir sau wireless. Ca de fiecare dată, noi îți recomandăm căști cu fir, deoarece acestea sunt mai practice și nu riști să rămâi fără sunet în situații neprevăzute.

Microfon

Pentru că vorbim despre căști pentru jocuri, aproape toate modelele vin dotate cu microfon, ceea ce noi recomandăm. Asigură-te că acesta este de o calitate superioară.

Impedanta

Impendanta se măsoară în ohmi. Aceasta presupune rezistența pe care căștile o opun curentului furnizat de sursă. Cele mai multe dintre modele au o impedanta de 22-32 ohmi, fiind urmate de modelele de sub 21 ohmi.

Lungimea Cablului

Un cablu de 1.5 - 2.5 metri este în general suficient de lung și nici nu este unul prea incomod pentru utilizator. Găsești și căști cu fir mai scurt sau mai lung, însă rămâne ca tu să decizi ceea ce îți dorești, în funcție de nevoie.

Greutatea

Este foarte important ca noile tale căști să nu fie prea grele! În caz contrar, dacă le folosești un timp îndelungat, riști să resimți dureri sau disconfort la nivelul gâtului.

Funcții Speciale

Printre funcțiile speciale pe care noi le recomandăm sunt: iluminare LED RGB, control volum, Noise Cancelling, Sunet Surround, rezistență la umezeală, flexibilitate, protecție pentru urechi.

De ce să cumperi căști speciale pentru gaming

Căștile destinate gamingului vin dotate cu câteva caracteristici care vor face ca experiența cu jocul să fie una mai calitativă. În plus, aceste modele dețin microfon integrat de calitate, perfect pentru jocurile de echipă multiplayer, dar oferă de cele mai multe ori și un design futurist, datorită iluminării LED.

Căști cu fir sau fără fir?

Căștile cu fir nu te lasă la greu! Asigură-te doar că ele dețin un cablu suficient de lung care îți permite mobilitate, dar care nu sunt incomode din acest punct de vedere. 1.5 – 2 metri ar trebui să fie suficient.

De partea cealaltă, căștile wireless îți oferă o mobilitate mai bună, însă riscul să pierzi conexiunea sau să rămâi fără baterie este unul crescut. În plus, deoarece trebuie să cumperi constant baterii, costul lor de întreținere poate fi ridicat.